Assortiment & prijs

Gewoon gezond, goed en lekker

Lekker en gezond eten maakt je dag een stuk leuker. Dat geldt vast ook voor u. Niemand is hetzelfde, daarom heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden om de keuze te maken die het beste bij uw wensen past.

Vers op maat
€6,20 tot €7,65

verse gerechten thuisbezorgdEet u graag elke dag hetzelfde? Vast niet. Bij ons kunt u uw eigen menu samenstellen. Elke dag weer is er de keuze uit een wisselend assortiment van vijf soorten heerlijk bereid vlees of smakelijke vis, groenten, aardappels en sauzen. Maar we koken ook lekkere maaltijden met bijvoorbeeld een Oosters of Italiaans accent. Omdat we de maaltijden direct professioneel afkoelen, zijn ze ruim een week houdbaar in de koelkast.

U bepaalt zelf de combinatie en prijs van uw maaltijd. Uw vleeskeuze bepaalt de prijs van uw maaltijd, vervolgens kunt u uw maaltijd compleet maken door een uitgebreide keuze in aardappelen, groenten en sauzen. U kunt al een heerlijke thuisbezorgde maaltijd vanaf € 6,20 bestellen.

Vries menu
Vanaf € 3,95

Wilt u wel genieten van een lekkere thuisbezorgde maaltijd, maar geen wekelijkse bestelling plaatsen of vindt u het handig dat u de maaltijd wat langer kunt bewaren? Dan zijn onze Vriesvers-maaltijden vast iets voor u. Doordat ze direct na het koken diepgevroren worden, kunt u ze langere tijd in de vriezer bewaren.
De koks hebben voor u alvast de menu’s samengesteld, waarbij u keuze heeft uit een ruim assortiment maaltijden. Van rundvlees en vis, tot gehakt en stamppot en zelfs gerechten met een Oosters of Italiaans accent. De Vriesverse maaltijden zijn er al vanaf € 3,95.

 Heerlijke versgekookte gerechten aan huis bezorgd